Lustrum activiteiten

6 t/m 15 oktober - Lustrumweken

Druk op de onderstaande foto om het programmaboekje van de lustrumweek te bekijken

5 maart - Lutrumthema bekendmaking

Lieve MFVU’ers,

Na maanden zoeken naar het lustrumthema door de Lustrumcommissie begon vrijdag de zoektocht voor jullie! Op twee locaties kon er gezocht worden naar de MFVU schatkist. De schatkist bevatte de code naar het themabekendmaking filmpje. Door middel van 16 opdrachten op 14 verschillende locaties kon deze gevonden worden! 

Het was soms wel even zoeken voor iedereen. Kwam dit doordat de opdrachten moeilijk waren of door andere dingen?:
In de eerste brief stond dat de codes geen lidwoorden bevatten. Vervolgens werd de contactpersoon gebeld van dat groepje met: “De code doet het niet.” “Wat heb je ingevuld?” “De liefde” .... 
Of “Ik snap het niet. We hebben alles geprobeerd als code.” “Wat zie je voor je?” “Het vuur op Uilenstede” “Ja, de code is vuur.” ….

Gelukkig was de zoektocht een groot succes! De schatkist met buttons en de code naar het filmpje werd ontdekt en de goodiebags gingen heel Amstelveen en Amsterdam rond. Bij elke lustrumactiviteit door het hele jaar heen zijn er buttons te verzamelen. Elke button is speciaal voor die activiteit, dus zorg dat je er bij bent om ze allemaal te verzamelen!

Vroeg in de ochtend voor de zoektocht begon, was dit wel even anders. Er lag iemand van de Lustrumcommissie met alle bananen en mandarijnen op de grond in het Vondelpark om 9 uur ‘s ochtends. De schatkist was begraven in het Amsterdamse bos, maar helaas kwam iemand van de Lustrumcommissie er vervolgens thuis achter dat de inhoud van de schatkist nog in haar tas zat...

Gelukkig was alles op tijd geregeld en hebben vele MFVU‘ers kunnen genieten van de zoektocht! Wij hebben achter de schermen ook zeker enorm genoten en voelden ons helemaal in ons element.

Op naar de volgende activiteit om weer uit ons platina te gaan!!

Liefs,
De Lustrumcommissie

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?