tekst

Carriereavond

Importeer de kalender naar jouw pc of toestel via deze link.

Op 15 december is het weer tijd voor de jaarlijkse carrièreavond! Een avond met allerlei interessante sprekers, workshops, een heerlijk verzorgd diner, een informatiemarkt, borrel, en veel gave prijzen te winnen. Dit jaar heeft de avond het thema ‘out of the box’, met sprekers van binnen en buiten het ziekenhuis die dingen doen waar je misschien nog nooit over nagedacht hebt. De perfecte kans om je kennis dus te verbreden en interessante verhalen vanaf de werkvloer te horen! Koop dus snel je kaartje!

Programma:

  • Informatiemarkt met winacties
  • Openingscollege door Veerle Smit, arts en initiatiefnemer van Compendium geneeskunde
  • Sprekersrondes met keuze uit allerlei gave sprekers, zoals een arts medische milieukunde, verslavingsarts, arts verstandelijk gehandicapten, donorarts, tropenarts en arts die in het bedrijfsleven werkt!
  • Workshops met keuze uit integrale geneeskunde, outdoor medicine, arts zijn buiten het ziekenhuis, persoonlijk leiderschap en nog veel meer! 
  • Diner: een heerlijk indonesisch buffet met als dessert een ambachtelijk ijsje van een mobiele ijskraam. 
  • Allerlei gave prijzen te winnen, zoals medische instrumenten, MFVU merchandise en een polaroid camera!

 

Let op: mocht het niet lukken als externe een kaartje aan te schaffen, vraag dan een MFVU lid om je te helpen of mail naar mfvucarriereavond@gmail.com!

Back to top

MFVU is mede mogelijk gemaakt door

Ook bijdragen?